Pergole retractabile

Pergola BALOON

PERGOLA = Constructie usoara intr-un parc sau intr-o gradina, constand dintr-o retea de grinzi sustinute de piloni, pe care se intind plante agatatoare decorative.


pergola Baloon
pergola Baloon
pergola Baloon

Pergola Baloon

Un sistem simplu destinat in special pentru umbrire - nerecomandat la ploaie si furtuna - intrucat nu are panta de scurgere.

Poate avea schelet propriu din aluminiu, dar se poate monta si pe alte tipuri de schelete (metal sau lemn) deja existente.

Pergola Baloon este potrivita atat pentru restaurante si cafenele, cat si pentru locuinte private. Dimensiuni maxime 7x7m.

incepand cu 150 € +tva

Galerie poze - Pergola Baloon

pergola Baloon 1 pergola Baloon 1
pergola Baloon 2 pergola Baloon 2
pergola Baloon 3 pergola Baloon 3
pergola Baloon 4 pergola Baloon 4
pergola Baloon 5 pergola Baloon 5

Pentru copertine retractabile, marchize si pergole

Materiale de cea mai buna calitate

Poliester cu Imprimeu

Poliester cu Imprimeu

Alegerea materialului potrivit pentru copertine sau pergole este vitala - astfel incat sistemul de umbrire sa fie atat elegant cat si eficace, sa protejeze impotriva radiatiilor solare in timp ce aduce confort si umbrire naturala oricarui spatiu.

Poliester Bicolor

Poliester Bicolor

Din cauza folosirii externe a copertinelor, materialul este supus intemperiilor, luminii solare si a caldurii. Asadar, un factor foarte important ce ar trebui sa primeze atunci cand se alege materialul este tehnologia constructiva a materialului - calitatea sa.

material Acrilic

material Acrilic

Multumita acestei tehnologii constructive unice, a unei calitati superioare a vopselei folosite si a finisajului inovativ bazat pe teflon - materialele prezinta rezistenta excelenta la apa, mucegai, ulei, saruri, pete - prevenind in acelasi timp decolorarea datorata expunerii la razele soarelui.

vezi materiale pentru copertine, marchize si pergole
phone icon