0745.263.823 - Consultanta telefonica GRATUITA!

Copertine Retractabile

Copertine Retractabile fara Caseta

fara Caseta

Cel mai raspandit sistem de copertina cu brate, care ofera un grad sporit de flexibilitate la amplasare,deoarece se amplaseaza sprijinita numai pe suportii de sprijin proprii.

fara Caseta
Copertine Retractabile tip Casete

tip Casete

Copertina retractibila tip caseta - se strange complet intr-o cutie metalica cu rol de protectie. Actionarea ei este exclusiv motorizata - cu intrerupator sau telecomanda.

tip Casete
Copertine Retractabile verticale pentru Balcon

verticale pentru Balcon

Cel mai accesibil (ca pret) sistem de copertine retractabile, in acelasi timp simplu si fiabil. Disponibile in mai multe variante, in functie de necesitati si configuratia balconului.

verticale pentru Balcon

Copertine Retractabile fara Caseta

Copertina F100

O varianta economica cu suportii amplasati la capete, folosita pentru lungimi de maximum 5m si deschidere a bratelor de maximum 3,5m. Disponibila in varianta cu actionare manuala sau cu motor.

Copertina S81F

Fata de varianta F100, aceasta copertina este prevazuta cu o bara patrata de care se pot prinde mai multi suporti pe perete, permitand astfel lungimi de pana la 10m, cu brate de pana la 4m.

Aparatoare copertine

Sistem de protectie optional pentru modelele F100 si S81F, protejeaza materialul si intregul sistem de ploaie, soare si lovituri mecanice, fara a avea un impact asupra autonomiei operationale.

vezi copertinele retractabile fara caseta

Copertine Retractabile tip Casete

Caseta inchisa

Un design original, cu linii simple, proiectat pentru a va proteja de soare si in acelasi timp pentru a se proteja pe ea insasi. Copertina se strange complet intr-o cutie metalica cu rol de protectie.

Aparatoare si senzor vant

Pentru protejarea copertinelor de vanturile de mare intensitate este recomandabil sa se includa un senzor de vant - care face retractare automata in conditii de vant puternic.

Copertina deschisa

Actionarea ei este exclusiv motorizata - cu intrerupator sau telecomanda. Un sistem unic ce combina designul atractiv, linia moderna si instalarea usoara - recomandata ca o copertina pentru magazine, chioscuri sau vitrine stradale.

vezi copertinele retractabile tip casete

Copertine Retractabile verticale pentru Balcon

cu Brate cu Carlig

Pe balustrada balconului se monteaza un brat mobil de cca 30cm cu carlig, ce prinde partea frontala a copertinei. Acest sistem asigura o foarte buna rezistenta la vant, oferind totodata protectie la soare/ploaie.

cu Brate Laterale

Acest sistem contine un cadru fix din aluminiu pe care culiseaza partea mobila a copertinei. La strangere cadrul fix ramane vizibil. De asemenea, asigura o foarte buna rezistenta la vant, soare si ploaie.

Verticale

Cea mai simpla si mai economica varianta, asigura o inchidere perfect verticala. La strangere va elibera in totalitate suprafata acoperita. Pe balustrada se vor monta 2 carlige pentru ancorarea copertinei.

vezi copertinele retractabile verticale pentru balcon

Pentru copertine retractabile, marchize si pergole

Materiale de cea mai buna calitate

Poliester cu Imprimeu

Poliester cu Imprimeu

Alegerea materialului potrivit pentru copertine sau pergole este vitala - astfel incat sistemul de umbrire sa fie atat elegant cat si eficace, sa protejeze impotriva radiatiilor solare in timp ce aduce confort si umbrire naturala oricarui spatiu.

Poliester Bicolor

Poliester Bicolor

Din cauza folosirii externe a copertinelor, materialul este supus intemperiilor, luminii solare si a caldurii. Asadar, un factor foarte important ce ar trebui sa primeze atunci cand se alege materialul este tehnologia constructiva a materialului - calitatea sa.

material Acrilic

material Acrilic

Multumita acestei tehnologii constructive unice, a unei calitati superioare a vopselei folosite si a finisajului inovativ bazat pe teflon - materialele prezinta rezistenta excelenta la apa, mucegai, ulei, saruri, pete - prevenind in acelasi timp decolorarea datorata expunerii la razele soarelui.

vezi materiale pentru copertine, marchize si pergole
phone icon