0745.263.823 - Consultanta telefonica GRATUITA!

Pergole retractabile

PERGOLA = Constructie usoara intr-un parc sau intr-o gradina, constand dintr-o retea de grinzi sustinute de piloni, pe care se intind plante agatatoare decorative.


pergola Lydia

Pergola LYDIA

pergola Floper

Pergola FLOPER

pergola Opera

Pergola OPERAFloper Curb

Pergola FLOPER CURB

pergola UBQ

Pergola UBQ

pergola Baloon

Pergola BALOON

Pergola Lydia

Pergola LYDIA este o copertina retractabila (parasolar) ce poate acoperi cu randament maxim restaurante, discoteci, terase sau curti. Actionarea motorizata ii asigura o mobilitate sporita. Constructia si materialele ii asigura o buna functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile.

LYDIA este o pergola proiectata pentru amplasare usoara, functionala, pentru uz de zi cu zi, cu posibilitate de adaptare pe orice suprafata solida cu siguranta.

Aliaje speciale de aluminiu de rezistenta deosebita, panze de copertina impermeabile, motoare de actionare si mecanisme functionale garanteaza buna functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile.

Pergola Lydia

Pergola Floper

Floper pote fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna. Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime cu o deschidere de 10m dintr-o singura bucata.

Pergolele FLOPER au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PININFARINA si au rezistat la vant de pana la 90km/h.

De asemenea au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de FLOPER. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort si rezultatele au fost impecabile!

Pergola Floper

Pergola Opera

Este o pergola bioclimatica realizata in intregime din aluminiu, putand fi integrata usor in orice design arhitectural!

O solutie originala recomandata de orice arhitect pentru restaurante, baruri, plaje, terase, gradini, piscine etc.

Este echipata cu palete rotative ce permit blocarea sau intrarea razelor solare, dupa preferintele dvs.

Pergola Opera

Pergola Floper Curb

O varianta a pergolei Floper cu o structura arhitecturala mai speciala - este CURBAT - cu dimensiuni maxima de 15x6m.

Prezinta aceeasi calitate a structurii din aluminiu a pergolei Floper, fiind prevazuta cu motoare Somfy.

Forma curbata permite alunecarea ploii si zapezii, asigurand o functionare sigura si eficienta.

Pergola Floper Curb

Pergola UBQ

Un sistem robust, functional si economic (comparativ cu pergola Floper) - adecvat conditiilor climatice din Romania. Are dimensiuni maxime de 12x6m. Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Este ideal pentru restaurante si cafenele cu terase de vara, dar cu mici adaptari poate fi folosit si in timpul iernii. Se preteaza foarte bine cu inchideri cu PVC transparent, asigurand astfel un spatiu destinat fumatorilor.

Este alcatuita dintr-un cadru fix din aluminiu pe care culiseaza un acoperis din panza acrilica, avand o gama variata de culori. Poate fi personalizata. Nu necesita strangere la vanturi puternice, fiind vulnerabila oar la zapada foarte mare.

Pergola UBQ

Pergola Baloon

Un sistem simplu destinat in special pentru umbrire - nerecomandat la ploaie si furtuna - intrucat nu are panta de scurgere.

Poate avea schelet propriu din aluminiu, dar se poate monta si pe alte tipuri de schelete (metal sau lemn) deja existente.

Pergola Baloon este potrivita atat pentru restaurante si cafenele, cat si pentru locuinte private. Dimensiuni maxime 7x7m.

Pergola Baloon

O echipa de incredere, mereu alaturi de clientii nostri

Montaj, Intretinere si Reparatii

montaj copertine

Montaj

Pentru toate produsele comercializate MONTAJUL este INCLUSE IN PRET!

montaj copertine

Intretinere in garantie

Pe toata perioada garantiei produselor va oferim servicii de intretinere si reparatii.

montaj copertine

Reparatii postgarantie

Chiar si dupa terminarea garantiei produselor sau montajului, va suntem alaturi pentru orice problema!

phone icon